Hairextensions

Altijd al gedroomd van meer volume of lengte?

Er is gelukkig een heleboel mogelijk tegenwoordig. Doordat er vele verschillende technieken en kwaliteiten haar bestaan, is er altijd een perfecte match te vinden voor jou! 

Je kunt nu eenvoudig zien via onze boekingswidget wat de eventuele kosten zouden zijn. Mochten er aan de hand van de verschillende kwaliteiten haar vragen zijn, ben je natuurlijk altijd vrij om ons te bellen op 0522-202126 of door even een mail te sturen naar info@sunhaircareruinerwold.nl

Wil je liever eerst geïnformeerd worden om al jouw wensen te bespreken en vragen te kunnen beantwoorden? Dat doen wij natuurlijk geheel  gratis en vrijblijvend! Boek dan een hairextensions intake in en wij nemen ruim de tijd voor al jouw vragen.

Soorten hairextensions

Er bestaan veel verschillende soorten en kwaliteiten extensions. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om hairextensions te laten zetten.

Er zijn verschillende technieken, maar ook is er een verschil in bijvoorbeeld een volumebehandeling of een verlenging van het eigen haar. Met een volumebehandeling wordt er volume toegevoegd aan het eigen haar. Met een verlenging wordt het eigen haar langer gemaakt.

Je kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een intake inplannen om al je vragen te stellen en om jouw eventuele wensen te bespreken. Wij kunnen jou dan informeren welke methode en welk soort extensions het beste bij jou past. Daarnaast voeren wij een kleurbepaling uit om de juiste kleur extensions te vinden die het beste bij jouw eigen haar past. Deze dienst kun je ook online bij ons inplannen als je zelf al weet welke soort extensions je graag wilt laten zetten. Alle prijzen kun je eenvoudig vinden via ons boekingssysteem.

 

Welke soorten hairextensions zetten wij en wat zijn de verschillen?

Wij zetten onder andere micro-/nanoring extensions, t-tip extensions, weft extensions en tape extensions. In de kolommen hieronder beschrijven wij zo kort en duidelijk mogelijk wat deze soorten extensions inhouden.

 

 

Cuticle Virgin Hair tapes

De Deluxe Slim Tapes zijn gemaakt van 100% Human Cuticle Remy Hair met de hoogste Virgin Quality. Het haar is niet behandeld voordat het verder verwerkt is. De haarschubben zijn volledig intact gehouden en alle haren hebben dezelfde dikte van boven tot aan de punten (Double Drawn, Full Till Bottom). Ook lopen de haren verder door op de tape zelf waardoor het nog minder zichtbaar is. Deze extensions worden met een stukje tape bevestigd op het eigen haar. Dit gebeurd in een soort sandwich methode, dus een tape aan de onderkant van de pluk eigen haar en aan de bovenkant van deze pluk. Hierdoor blenden deze extensions perfect in het eigen haar. Ook wordt er bij deze methode geen hitte gebruikt. De Cuticle Virgin Hair extensions zijn de beste kwaliteit hairextensions die wij hebben en hebben de langste levensduur van alle soorten. 100 gram hairextensions is geschikt voor mensen met dun haar. 150 gram is geschikt voor mensen met normaal haar en 200 gram is geschikt voor mensen met dik haar. Het haar gaat 1 tot 2 jaar mee met de juiste verzorgingsproducten.

Remy B Stunning tapes

Deze Tape Extensions zijn gemaakt van 100% Human Hair, met alle haarschubben in de juiste richting (Remy Hair Straight Style). Alle haren zijn Double Drawn behandeld (Full Volume Till Bottom). Ze hebben hierdoor dezelfde dikte van boven tot onder en mooie volle punten. Deze extensions worden met een stukje tape bevestigd op het eigen haar. Dit gebeurd in een soort sandwich methode, dus een tape aan de onderkant van de pluk eigen haar en aan de bovenkant van deze pluk. Hierdoor blenden deze extensions perfect in het eigen haar. Ook wordt er bij deze methode geen hitte gebruikt. De Remy B stunning tape extensions zijn een van de beste kwaliteiten hairextensions die wij hebben en hebben de op één na langste levensduur van alle soorten. 100 gram hairextensions is voldoende haar voor iemand met dun haar. 150 gram is geschikt voor mensen met normale dikte haar en 200 gram is geschikt voor mensen met dik haar. Het haar blijft 8 tot 12 maanden mooi met de juiste verzorgingsproducten.

Balmain Double Hair weft

DoubleHair van Balmain is een herbruikbare volume of verlengingssysteem, gemaakt van de beste kwaliteit 100% Human Hair. 3pcs is geschikt voor een volumebehandeling. 6pcs is geschikt voor een verlenging voor normaal haar. 9pcs is geschikt voor mensen met dik haar. Deze extensions zijn als het ware kleine wefts (matjes) die dubbel gezoomd zijn waarbij er vier kleine openingen zijn waar het eigen haar door heen wordt gehaald. Deze worden samen met het weft haar bevestigd met microringen. Bij deze methode wordt er geen gebruik gemaakt van hitte. Het haar heeft een levensduur van 6 tot 8 maanden.

T-tip flat microring

De T-tip flat ring on extensions zijn gemaakt van Human Remy Hair. Deze extensions worden per plukje vastgezet aan het eigen haar door middel van microringen. Doordat de plukjes plat vallen, blend het beter in het eigen haar. Met microringen valt het dan ook meer als plukjes haar dan wanneer de extensions langer zijn zoals bijvoorbeeld een weft of tapes. Je zult dit kunnen merken nadat het haar wat vetter wordt bijvoorbeeld. Je moet het haar dan vaker kammen waardoor de haren zich weer beter spreiden. 100-150gram hairextensions is geschikt voor mensen met dun tot normaal haar. 150-200 gram voor mensen met normaal tot dik haar. Het haar heeft een levensduur van 3 tot 6 maanden met de juiste verzorgingsproducten.

Nanoring extensions

De Nanoring extensions zijn gemaakt van Human Hair. Deze extensions zijn uitermate geschikt voor mensen met dun of fijn haar. Dit komt doordat de aanhechting zo klein is en de nanoringen waarmee ze bevestigd worden aan het eigen haar, ook vele malen kleiner zijn dan normale microringen. 100-150gram hairextensions is geschikt voor mensen met dun tot normaal haar. 150-200 gram voor mensen met normaal tot dik haar. Het haar heeft een levensduur van 3 tot 4 maanden met de juiste verzorgingsproducten.

Als je haar maar goed zit!