Over ons

                    wie zijn wij

Wat leuk dat u onze website bezoekt! Graag stellen wij onszelf dan ook aan u voor. Wij zijn Kim (22) en Jonet (29) en komen beiden uit de omgeving van Ruinerwold. Wij hebben een passie voor alle facetten van beauty en vinden dat een ieder zich mooi moet kunnen voelen, in wat voor vorm dan ook.

 

Kim verzorgt de kapsalon en de wenkbrauwbehandelingen. Zij zal samen met u kijken wat uw wensen zijn en u stralend de deur uit laten gaan. Kim is gespecialiseerd in de nieuwste technieken en voorziet u van juist advies als het gaat om de laatste trends! 

 

Jonet voorziet u van het juiste advies in het gebruik van onze zonnebanken. Samen met u zorgt zij ervoor dat u een mooie en egale, bruine teint zult krijgen. Daarnaast is zij degene die uw hairextensions zal plaatsen en verzorgen, zodat u een mooie, volle bos haar zult krijgen waar u altijd al van droomde.

      wat hebben wij u te bieden

U heeft bij ons een variëteit aan behandelingen waaruit u kunt kiezen. U kunt bij onze kapsalon terecht voor zowel dames-, als herenkapsalon. Uiteraard knippen wij ook kinderen! Daarnaast kunt u uw wenkbrauwen laten behandelen en genieten van de hoogtezon in onze zonnestudio. In onze zonnestudio hebben wij zonnebanken van Ergoline, die marktleider zijn in deze branche. Kortom, u kunt in één dagdeel alle gewenste behandelingen kiezen die wij u te bieden hebben. Alles gemakkelijk op één locatie, zodat u minder tijd kwijt bent. Dat is toch perfect?!