Zonnestudio

Online boeken

 
Wilt u een zonnebank online boeken? Via onderstaande knop reserveert u direct een zonnebank op de tijd die u het beste past!

ergoline zonnebank

Al onze banken zijn van het merk Ergoline. Ergoline is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit. Wij hebben onder andere twee superturbo ‘s, een turbo en een gelaats- en decolletébruiner. Onder welke bank u het beste kunt zonnen, is afhankelijk van uw huidtype. Wij kunnen u aan de hand van een vragenlijst informeren welke bank het meest geschikt is voor u.

Ook hebben wij verschillende soorten crèmes in ons assortiment die uw huid verzorgen en het bruiningsproces versnellen. Ook hierbij geldt weer, ieder huidtype is verschillend en zo ook onze zonnebankcrèmes. Wij kunnen u hierin adviseren en op weg helpen, dus schroom vooral niet om ons te vragen.  Zo krijgt u in een mum van tijd op een verantwoorde manier een prachtige bruine kleur die diep doordringt tot in de huid. Hierdoor kunt u nog langer genieten van die mooie, bruine kleur.

Heb jij ook last van witte plekken na je zonnebankkuur?🤫🗯

Degenen die al langer zonnen, zullen meteen weten wat we bedoelen.

 

Hoe krijg je deze plekken? En nog belangrijker, hoe kun je ze voorkomen?

 

Deze plekken ontstaan door drukpunten. Deze punten zijn dus de punten waarop jouw lichaam rust wanneer je ligt. Hierdoor wordt de zuurstof toevoer naar je bloedvaten bemoeilijkt, en dat heeft weer zijn effect op het bruiningsproces. Je hebt ze vaak onder je billen, op je schouderbladen en onderaan je rug bijvoorbeeld.

 

Hoe kun je dit voorkomen? Door eigenlijk een heel simpel trucje…

Omdraaien!🥳

Wij draaien altijd de laatste 3-5 minuten van de rug naar de buik. Hierdoor trekken deze plekken binnen no time weg en heb je geen last meer van een vlekkerige rug of iets dergelijks.

 

Veel zonplezier!

Wil je weten hoe jij het beste bruiningsresultaat haalt? Lees dan snel verder🌞

Een kleurtje krijg je niet van één keer zonnen. Het pigment in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen.⏰ Om je kleurtje op te bouwen is het verstandig om in het begin 2 tot 3 keer per week te komen zonnen. Heb je al een mooi kleurtje en wil je deze behouden? Dan adviseren we je om één keer in de week langs te komen.

Daarnaast zorg je met behulp van scrubben ervoor dat jouw kleur beter tevoorschijn komt en behouden blijft.🧼
Je verwijdert hiermee de dode huidcellen, en door dit regelmatig te blijven doen zorg je er ook voor dat je het vervellen van de huid tegengaat.
Maar let op!💥 Doe dit nooit op een verbrande huid en zorg ervoor dat jouw huid goed gehydrateerd blijft!
Een zonnebankcrème is hierbij een must. Met een zonnebankcrème word je namelijk mooier, sneller en langer bruin. Een zonnebankcrème gebruik je vóór het zonnen.
Dit heeft meerdere voordelen:

• Onder de zonnebank komt het bruiningsproces na zo’n 8 tot 10 minuten op gang. Het gebruik van een zonnebankcrème versnelt dit proces, waardoor de bruining al na 3 tot 4 minuten op gang komt.💕

• Een droge huid reflecteert UV-licht, waardoor je minder snel bruint. Door een zonnebankcrème te gebruiken blijft jouw huid tijdens het zonnen gehydrateerd en neemt jouw bruiningsresultaat met maar liefst 40% toe!😍

• Gebruik jij een zonnebankcrème met een bronzer? Dan werkt de bruining ook ná jouw zonnebank bezoek nog enkele uren door.👩🏽

Dan is het als laatst nog belangrijk om jouw huid na het zonnen goed gehydrateerd te houden. 💦 Zonnen droogt nu eenmaal de huid uit. Het gebruik van een aftersun verkoelt en kalmeert jouw huid en brengt het vochtbalans op peil. Dit zorgt voor een gezonde en goed verzorgde huid. Zo kun je langer genieten van jouw bruine kleurtje!
Uiteraard wordt de huid ook van binnenuit gevoed, dus drink voldoende water. 🥛

Boek vandaag nog jouw afspraak in en start met het begin van jouw mooi gebruinde huid